АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
НА 15 И 16.06 ГАЛЕРИЯТА НЯМА ДА РАБОТИ. М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

ИЗПОЛЗВАЙТЕ БУТОНА "ВИЖ ПО КАТЕГОРИЯ". ТЪРСАЧКАТА В САЙТА НЕ РАБОТИ КОРЕКТНО, РАБОТИМ ПО ОТСТРАНЯВАНЕ НА ПРОБЛЕМА!

Плакет “Църква “Св. София”

75 лв.

Плакет – църква “Св. София”, ръчно изработен от мед.

3 налични

Описание

Ръчно изработен плакет, художествена репродукция на църквата “Св. София” – София. Базиликата е един от най-старите архитектурни паметници на културата на Балканския полуостров – изградена е през IV век. Намира се в центъра на столицата, в непосредствена близост до друг голям храм – “Св. Александър Невски”.

Представяме ви този стилен подарък, подходящ както за чужденци, така и за българи. Изработен е от художествена галванопластика и ръчно кована мед. Положен на дървена плоскост, обработена със смоли и лакове и с възможност за окачане на стена.
Размери: d – ≈ 195 х 130 mm

Ако имате нужда от луксозна кутия за поднасяне като подарък, свържете се с нас, за да уточним материал, срок на изработка и цена.

При желание подаръкът може да бъде изработен от мед и след това цялостно никелиран, месингован, посребрен или позлатен. Ние не използваме фолиа, бои или лакове, за да имитираме посребреност или позлата! Финалният слой се добавя галванично с реален метал.

Ако имате въпроси или специални изисквания за изработка по ваше желание, моля да използвате Формата за запитване и ние с удоволствие ще откликнем.

Внимание! Снимките показват реалния продукт, но техните функции са илюстративни и е възможно да има отклонения в цветовете, които се дължат на техниката, с която е заснет продуктът и монитора, на който разглеждате магазина.

Плакетът е ръчно изработен в Работилница “Артикос”.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.