АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

НА 9 АВГУСТ - НЕДЕЛЯ, ГАЛЕРИЯТА ЩЕ БЪДЕ ОТВОРЕНА МЕЖДУ 11 И 17 ЧАСА. ЗАПОВЯДАЙТЕ!

Плакет „Цар Ивайло“

115 лв.

Ръчно изработен меден плакет, на който е изобразена историческата сцена – цар Ивайло влиза в крепостта Царевец.

Изчерпан

Описание

Представлява плакет, представящ влизането на цар Ивайло в Крепостта Царевец, Велико Търново. Историческото събитие се случва през 1277г, когато самата царица Мария предава ключа от портата на крепостта. През 1278г Ивайло официално е провъзгласен за български цар.

Плакетът е изработен от художествена галванопластика и ръчно кована мед. Положен на дървена плоскост, обработена със смоли и лакове и с възможност за окачане на стена.

Размери: ≈ 320 х 260 mm

Подходяща е за окачване на стена или за подарък, поднесен във формата на плакет в стилна, ръчно изработена кутия.

При желание плакетът може да бъде изработен изцяло от мед и след това да бъде цялостно никелиран, месингован, посребрен или позлатен. Ние не използваме фолиа, бои или лакове, за да имитираме посребреност или позлата! Финалният слой се добавя галванично с реален метал.

Ако имате въпроси или специални изисквания за изработка по ваше желание, моля да използвате Формата за запитване и ние с удоволствие ще откликнем.

Внимание! Снимките показват реалния продукт, но техните функции са илюстративни и е възможно да има отклонения в цветовете, които се дължат на техниката, с която е заснет продуктът и монитора, на който разглеждате магазина.

Плакетът е ръчно изработен в Работилница „Артикос“.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.