АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

ФИЗИЧЕСКАТА ГАЛЕРИЯ Е ОТВОРЕНА МЕЖДУ 10 И 19 ЧАСА! ПОРЪЧКИ ОНЛАЙН СЕ ДОСТАВЯТ СЪС СРОК 24 ЧАСА!

Плакет-талера “Велики български владетели – Първо българско царство”

395 лв.645 лв.

Ръчно изработен плакет с образите на велики български владетели от Първо българско царство.

Описание

Представлява изящна кръгла талера, композирана от 7 барелефни медальона – обемни гравюри на едни от най-великите български владели от Първото българско царство, в съчетание със 7 розети – обемни гравюри на стилизирани лъвски глави с корони. В центъра на талерата е разположен Кхан Кубрат, а около него в кръг се редуват медальони с образите на Кхан Аспарух, Кхан Тервел, Кхан Крум, Кхан Омуртаг, Княз Борис I, Цар Симеон и розетите с лъвски глави.

Плакетът е изработена чрез художествена галванопластика и масивна ръчно кована мед. В два варианта – изцяло от меден обков или посребрен меден обков. Положен е върху кръгла дървена плоскост, обработена със смоли и лакове, с възможност за окачане на стена.

Размери: ≈ d – 340 mm

В зависимост от предназначението и желанието на клиента, надписите на владетелите са в два варианта- изписани на кирилица или изписани с латински букви. При поръчка, този детайл трябва да бъде уточнен предварително! Кутията е ръчно изработена от кадифе, а капакът е прозрачен, така че талерата може да бъде изложена в нея като в експозиционен контейнер. Кутията не е включена в цената! При желание да закупите и кутия, направете запитване или уточнете при поръчка.

Ние не използваме фолиа, бои или лакове, за да имитираме посребреност или позлата! Финалният слой се добавя галванично с реален метал.


Внимание! Снимките показват реалния продукт, но техните функции са илюстративни и е възможно да има отклонения в цветовете, които се дължат на техниката, с която е заснет продуктът и монитора, на който разглеждате магазина.

Плакетът е изработен в Работилница “Артикос”.

Допълнителна информация

Изберете Покритие

Златно, Меден обков, Сребърно

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.