АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
НА 15 И 16.06 ГАЛЕРИЯТА НЯМА ДА РАБОТИ. М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

ИЗПОЛЗВАЙТЕ БУТОНА "ВИЖ ПО КАТЕГОРИЯ". ТЪРСАЧКАТА В САЙТА НЕ РАБОТИ КОРЕКТНО, РАБОТИМ ПО ОТСТРАНЯВАНЕ НА ПРОБЛЕМА!

Плакет-талера “Велики български владетели – Първо българско царство”

360 лв.620 лв.

Ръчно изработен плакет с образите на велики български владетели от Първо българско царство. Оригинална уникатна изработка, подходящ за поднасяне като фирмен подарък, протоколен подарък, юбилей или друг личен повод за ценители на българското! Кутия може да бъде изработена само по поръчка!

Описание

Представлява изящна кръгла талера, композирана от 7 барелефни медальона – обемни гравюри на едни от най-великите български владели от Първото българско царство, в съчетание със 7 розети – обемни гравюри на стилизирани лъвски глави с корони. В центъра на талерата е разположен Кхан Кубрат, а около него в кръг се редуват медальони с образите на Кхан Аспарух, Кхан Тервел, Кхан Крум, Кхан Омуртаг, Княз Борис I, Цар Симеон и розетите с лъвски глави.

Плакетът е изработена чрез художествена галванопластика и масивна ръчно кована мед. В два варианта – изцяло от меден обков или посребрен меден обков. Положен е върху кръгла дървена плоскост, обработена със смоли и лакове, с възможност за окачане на стена.

Размери: ≈ d – 340 mm

В зависимост от предназначението и желанието на клиента, надписите на владетелите са в два варианта- изписани на кирилица или изписани с латински букви. При поръчка, този детайл трябва да бъде уточнен предварително! Кутията е ръчно изработена от кадифе, а капакът е прозрачен, така че талерата може да бъде изложена в нея като в експозиционен контейнер. Кутията не е включена в цената! При желание да закупите и кутия, направете запитване или уточнете при поръчка.

Ние не използваме фолиа, бои или лакове, за да имитираме посребреност или позлата! Финалният слой се добавя галванично с реален метал.


Внимание! Снимките показват реалния продукт, но техните функции са илюстративни и е възможно да има отклонения в цветовете, които се дължат на техниката, с която е заснет продуктът и монитора, на който разглеждате магазина.

Плакетът е изработен в Работилница “Артикос”.

Допълнителна информация

Изберете Покритие

Златно, Меден обков, Сребърно

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.