АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
НА 15 И 16.06 ГАЛЕРИЯТА НЯМА ДА РАБОТИ. М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

ИЗПОЛЗВАЙТЕ БУТОНА "ВИЖ ПО КАТЕГОРИЯ". ТЪРСАЧКАТА В САЙТА НЕ РАБОТИ КОРЕКТНО, РАБОТИМ ПО ОТСТРАНЯВАНЕ НА ПРОБЛЕМА!

Плакет “Старозагорски лъв”

140 лв.190 лв.

Репродукция на каменната плочка, открита край Стара Загора, с образа на лъвче.

Описание

Репродукция на открита плочка край Старозагорското Аязмо с изобразен лъв. През 1907г са открити общо четири такива плочки с изобразени на тях лъвче, орел, грифон и пауни. Петдесет години по-късно в същата местност е открита още една плочка – с малко лъвче, което суче от лъвица.
Плакетът е и
зработен чрез художествена галванопластика и ръчно кована мед.Положен на дървена плоскост, обработена със смоли и лакове и с възможност за окачане на стена.
Изработен в три варианта: изцяло меден обков, меден обков с месингово покритие и посребрен меден обков. От бутона до снимката изберете предпочитания от вас вариант.
Размери: ≈ 220 х 190 mm

Подходящ е за окачване на стена или за подарък, поднесен във формата на плакет в стилна, ръчно изработена кутия, която може да бъде допълнително изработена по поръчка.

При желание обковът може да бъде цялостно никелиран, месингован или позлатен. Ние не използваме фолиа, бои или лакове, за да имитираме посребреност или позлата! Финалният слой се добавя галванично с реален метал.

Ако имате въпроси или специални изисквания за изработка по ваше желание, моля да използвате Формата за запитване и ние с удоволствие ще откликнем.

Внимание! Снимките показват реалния продукт, но техните функции са илюстративни и е възможно да има отклонения в цветовете, които се дължат на техниката, с която е заснет продуктът и монитора, на който разглеждате магазина.

Плакетът е ръчно изработен в Работилница “Артикос”.

Допълнителна информация

Изберете Покритие

Меден обков, Месинг, Сребърно

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.