АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

НА 9 АВГУСТ - НЕДЕЛЯ, ГАЛЕРИЯТА ЩЕ БЪДЕ ОТВОРЕНА МЕЖДУ 11 И 17 ЧАСА. ЗАПОВЯДАЙТЕ!

Плакет „Мадарски конник“

70 лв.90 лв.

Плакет с репродукция на скалния релеф Мадарски конник.

Изчистване

Описание

Представлява плакет – художествена репродукция на каменния релеф Мадарски конник. Изработен е от художествена галванопластика и ръчно кована мед.Положен на дървена плоскост, обработена със смоли и лакове и с възможност за окачане на стена.
Изработен в два варианта: изцяло меден обков и посребрен меден обков. От бутона до снимката изберете предпочитания от вас вариант.
Размери: ≈ 250 х 210 mm

Подходящ е за окачване на стена или за подарък, поднесен във формата на плакет в стилна, ръчно изработена кутия, която може да бъде допълнително изработена по поръчка.

При желание обковът може да бъде цялостно никелиран, месингован или позлатен. Ние не използваме фолиа, бои или лакове, за да имитираме посребреност или позлата! Финалният слой се добавя галванично с реален метал.

Ако имате въпроси или специални изисквания за изработка по ваше желание, моля да използвате Формата за запитване и ние с удоволствие ще откликнем.

Внимание! Снимките показват реалния продукт, но техните функции са илюстративни и е възможно да има отклонения в цветовете, които се дължат на техниката, с която е заснет продуктът и монитора, на който разглеждате магазина.

Плакетът е ръчно изработен в Работилница „Артикос“.

Допълнителна информация

Изберете Покритие

Меден обков, Сребърно

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.