АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
НА 15 И 16.06 ГАЛЕРИЯТА НЯМА ДА РАБОТИ. М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

ИЗПОЛЗВАЙТЕ БУТОНА "ВИЖ ПО КАТЕГОРИЯ". ТЪРСАЧКАТА В САЙТА НЕ РАБОТИ КОРЕКТНО, РАБОТИМ ПО ОТСТРАНЯВАНЕ НА ПРОБЛЕМА!

Плакет “Мадарски конник”

130 лв.150 лв.

Плакет с репродукция на скалния релеф Мадарски конник.

Описание

Представлява плакет – художествена репродукция на каменния релеф Мадарски конник. Изработен е от художествена галванопластика и ръчно кована мед.Положен на дървена плоскост, обработена със смоли и лакове и с възможност за окачане на стена.
Изработен в два варианта: изцяло меден обков и  меден обков с никелово покритие/сребрист цвят. От бутона до снимката изберете предпочитания от вас вариант.
Размери: ≈ 210 х 165 mm

Пакет Мадарски конник е подходящ е за окачване на стена и за подарък, поднесен във формата на плакет в стилна, ръчно изработена кутия, която може да бъде допълнително изработена по поръчка.

При желание обковът може да бъде цялостно никелиран, месингован или позлатен. Ние не използваме фолиа, бои или лакове, за да имитираме посребреност или позлата! Финалният слой се добавя галванично с реален метал.

Ако имате въпроси или специални изисквания за изработка по ваше желание, моля да използвате Формата за запитване и ние с удоволствие ще откликнем.

Внимание! Снимките показват реалния продукт, но техните функции са илюстративни и е възможно да има отклонения в цветовете, които се дължат на техниката, с която е заснет продуктът и монитора, на който разглеждате магазина.

Плакетът е ръчно изработен в Работилница “Артикос”.

Допълнителна информация

Изберете Покритие

Меден обков, Никелово, Сребърно

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.