АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

ИЗПОЛЗВАЙТЕ БУТОНА "ВИЖ ПО КАТЕГОРИЯ". ТЪРСАЧКАТА В САЙТА НЕ РАБОТИ КОРЕКТНО, РАБОТИМ ПО ОТСТРАНЯВАНЕ НА ПРОБЛЕМА!

Плакет “Кирилица”

60 лв.110 лв.

От бутона изберете предпочитания от вас комплект: посребрен или позлатен плакет в комплект със стилна картонена кутия или с луксозна кутия от кожа и сатен. Дървената поставка е модел според наличностите – в момента модел L, която се разтваря с пантички.

Описание

Плакет “Кирилица”
Представлява художествена репродукция на папирусен свитък, върху който са изсечени буквите на българската азбука Кирилица. Изработен е от художествена галванопластика и ръчно кована мед. Цялостно посребрен. Положен на дървена плоскост, обработена със смоли и лакове. В комплект с дървена поставка. От бутона до снимката изберете предпочитания от вас вариант:

комплект от плакет – посребрен или позлатен, дървена стойка и стилна картонена кутия или
комплект от плакет – посребрен или позлатен, стойка и луксозна кутия от висококачествена изкуствена кожа и сатен.

Внимание! Възможно е показаната картонена кутия на снимката да не е налична и да бъде заменена със сходна такава.

Размер само на плакета: ≈ 70 х 90 mm

Кирилицата, заедно с Глаголицата, е едната от двете азбуки, използвани при записването на старобългарския книжовен език. Кирилицата е създадена в Преславската книжовна школа към края на IX или началото на X век. В наши дни кирилицата е широко разпространена както сред южните и източните славянски народи в Източна Европа, така и сред някои неславянски народи в Азия.

Плакетът с българската азбука е подходящ и стилен подарък за учители, професори и всички, допринесли за запазване и развитието на българската култура и писменост. Още подходящи подаръци вижте ТУК.

Ние не използваме фолиа, бои или лакове, за да имитираме посребреност или позлата! Финалният слой се добавя галванично с реален метал.

Внимание! Снимките показват реалния продукт, но техните функции са илюстративни и е възможно да има отклонения в цветовете, които се дължат на техниката, с която е заснет продуктът и монитора, на който разглеждате магазина.

Плакетът е ръчно изработен в Работилница “Артикос”.

Допълнителна информация

Изберете кутия

Луксозна кутия от кожа, Стилна кутия от картон

Изберете Покритие

Златно, Сребърно

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.