АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

НА 9 АВГУСТ - НЕДЕЛЯ, ГАЛЕРИЯТА ЩЕ БЪДЕ ОТВОРЕНА МЕЖДУ 11 И 17 ЧАСА. ЗАПОВЯДАЙТЕ!

Плакет „Васил Левски“

95 лв.195 лв.

Плакет с образа на Васил Левски, изработен от мед, с допълнително покритие.

Изчистване
Код: 02020105 Категория: Етикети: ,

Описание

Представлява барелефен обков – художествена репродукция на облаза на една от най-българските светини – Апостола на Свободата Васил Левски.

Изработен е от художествена галванопластика и ръчно кована мед. В два варианта – посребрен меден обков и позлатен меден обков. Изберете предпочитания от вас вариант от бутона до снимката. Положен на дървена плоскост, обработена със смоли и лакове и с възможност за окачане на стена.

Размери: ≈ d – 230 mm

Подходяща е за окачване на стена или за подарък, поднесен във формата на плакет в стилна, ръчно изработена кутия по поръчка.

При желание обковът може да бъде изработен изцяло от мед без покритие, а също така е възможно след това да бъде цялостно никелиран или месингован. Ние не използваме фолиа, бои или лакове, за да имитираме посребреност или позлата! Финалният слой се добавя галванично с реален метал.

Ако имате въпроси или специални изисквания за изработка по ваше желание, моля да използвате Формата за запитване и ние с удоволствие ще откликнем.

Внимание! Снимките показват реалния продукт, но техните функции са илюстративни и е възможно да има отклонения в цветовете, които се дължат на техниката, с която е заснет продуктът и монитора, на който разглеждате магазина.

Изработено от „Артикос“ ООД

Допълнителна информация

Изберете Покритие

Златно, Сребърно

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.