АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
НА 15 И 16.06 ГАЛЕРИЯТА НЯМА ДА РАБОТИ. М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

ИЗПОЛЗВАЙТЕ БУТОНА "ВИЖ ПО КАТЕГОРИЯ". ТЪРСАЧКАТА В САЙТА НЕ РАБОТИ КОРЕКТНО, РАБОТИМ ПО ОТСТРАНЯВАНЕ НА ПРОБЛЕМА!

Плакет “Васил Левски”

180 лв.360 лв.

Плакет с образа на Васил Левски, изработен от мед, с допълнително покритие.

Код: 02020105 Категория: Етикети: ,

Описание

Представлява барелефен обков – художествена репродукция на облаза на една от най-българските светини – Апостола на Свободата Васил Левски.

Изработен е от художествена галванопластика и ръчно кована мед. В два варианта – посребрен меден обков и позлатен меден обков. Изберете предпочитания от вас вариант от бутона до снимката. Положен на дървена плоскост, обработена със смоли и лакове и с възможност за окачане на стена.

Размери: ≈ d – 230 mm

Подходяща е за окачване на стена или за подарък, поднесен във формата на плакет в стилна, ръчно изработена кутия по поръчка.

При желание обковът може да бъде изработен изцяло от мед без покритие, а също така е възможно след това да бъде цялостно никелиран или месингован. Ние не използваме фолиа, бои или лакове, за да имитираме посребреност или позлата! Финалният слой се добавя галванично с реален метал.

Ако имате въпроси или специални изисквания за изработка по ваше желание, моля да използвате Формата за запитване и ние с удоволствие ще откликнем.

Внимание! Снимките показват реалния продукт, но техните функции са илюстративни и е възможно да има отклонения в цветовете, които се дължат на техниката, с която е заснет продуктът и монитора, на който разглеждате магазина.

Изработено от “Артикос” ООД

Допълнителна информация

Изберете Покритие

Златно, Никелово, Сребърно

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.