АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

ФИЗИЧЕСКАТА ГАЛЕРИЯ Е ОТВОРЕНА МЕЖДУ 10 И 19 ЧАСА! ПОРЪЧКИ СЕ ДОСТАВЯТ СЪС СРОК 24 ЧАСА!

Пано “Ангелско хоро”

480 лв.

Медно пано за стена, ръчна изработка, авторска интерпретация на каменна плоча от храм “Възнесение Господне”, с.Извор, Видинско, 1856г. Изключително оригинален подарък, уникатна изработка. Ако търсите нещо наистина различно!

1 налични

Описание

Ръчно изработено медно пано за стена, положено върху дървен плакет, обработен с масла и смоли.
Авторска изработка на Анита Ненчева – в оригинал барелеф от дялън камък. Представлява художествена интерпретация на каменна плоча от храм “Възнесение господне” с. Извор, Видинско, 1856 г.
Репродукцията е изработена чрез галванопластика от мед и е ръчно доизкована. Уникатна изработка! Перфектния подарък за “хора, които си имат всичко”! “Ангелско хоро” – медно пано за стена е също така чудесен бизнес и корпоративен подарък; подарък, който да пренесе автентичния български дух; подарък, който да представи майстворството на български автори и занаятчии.

Размери: ≈ 380 х 380 mm

При желание паното може да бъде изработено изцяло от мед, а след това да бъде цялостно никелирано, месинговано, посребрено или позлатено. Ние не използваме фолиа, бои или лакове, за да имитираме посребреност или позлата! Финалният слой се добавя галванично с реален метал.

Ако имате въпроси – направете запитване чрез бутона.

Внимание! Снимките показват реалния продукт, но техните функции са илюстративни и е възможно да има отклонения в цветовете, които се дължат на техниката, с която е заснет продуктът и монитора, на който разглеждате магазина.

Паното е ръчно изработено в Работилница “Артикос”.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.