АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
НА 15 И 16.06 ГАЛЕРИЯТА НЯМА ДА РАБОТИ. М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

ИЗПОЛЗВАЙТЕ БУТОНА "ВИЖ ПО КАТЕГОРИЯ". ТЪРСАЧКАТА В САЙТА НЕ РАБОТИ КОРЕКТНО, РАБОТИМ ПО ОТСТРАНЯВАНЕ НА ПРОБЛЕМА!

Медна чиния “Звездата от Вергина”

160 лв.

Чиния, изработена от ръчно кована мед, в центъра с репродукция на артефакта Звездата от Вергина, открит край Созопол.

2 налични

Описание

Медна чиния “Звездата от Вергина”

Представлява кръгла чиния, в центъра на която е изобразена репродукция на бича глава със Звездата от Вергина – артефакт, който беше открит при разкопки край Созопол. Повече информация може да прочетете в блога ни ТУК. Чинията е богато декорирана с геометрични орнаменти.

Чинията е изработена чрез художествена галванопластика и масивна ръчно кована мед. Функционална е и може да бъде използвана като фруктиера или купа за плодове, ядки и др. Може да бъде и окачена на стена с декоративна цел.
Размери: ≈ d – 210 mm / дълбочина – 30 mm

При желание чинията може да бъде изработена изцяло от мед и след това да бъде цялостно никелирана, месингована, посребрена или позлатена. Ние не използваме фолиа, бои или лакове, за да имитираме посребреност или позлата! Финалният слой се добавя галванично с реален метал.

Ако имате въпроси или специални изисквания за изработка по ваше желание, моля да използвате Формата за запитване и ние с удоволствие ще откликнем.

Внимание! Снимките показват реалния продукт, но техните функции са илюстративни и е възможно да има отклонения в цветовете, които се дължат на техниката, с която е заснет продуктът и монитора, на който разглеждате магазина.

Чинията е ръчно изработена в Работилница “Артикос”

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.