АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36

Разпятие – Руско, за стена, с обков

148 лв.

Разпятие Христово – руски кръст за стена, изработен от посребрен меден обков.

1 налични

Описание

Разпятие Христово – художествена репродукция на руски кръст от втората половина на 19 в., в изпълнение на плакета за стена.

Обковът е изработен чрез художествена галванопластика и ръчно кована мед. Цялостно посребрен. Положен върху дървена кръстна плакета, обработена със смоли и лакове. Дървото е обковано с посребрен меден обков, декориран с традиционните за църковната утвар стъклени камъни.

Размери: ≈ 195 х 355 mm

При желание обковът може да бъде изработен изцяло от мед без покритие, а също така е възможно след това да бъде цялостно никелиран, месингован или позлатен. Ние не използваме фолиа бои или лакове, за да имитираме посребреност или позлата! Финалният слой се добавя галванично с реален метал.

Ако имате въпроси или специални изисквания за изработка по ваше желание, моля направете запитване от бутона по-горе и ние с удоволствие ще откликнем.

Внимание! Снимките показват реалния продукт, но техните функции са илюстративни и е възможно да има отклонения в цветовете, които се дължат на техниката, с която е заснет продуктът и монитора, на който разглеждате магазина.

Кръстът в ръчно изработен в Работилница „Артикос“.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.