АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

НА 3, 4 И 5 МАЙ ФИЗИЧЕСКАТА ГАЛЕРИЯ Е ОТВОРЕНА ОТ 10 ДО 19 ЧАСА. ПОРЪЧКИ ОНЛАЙН ЩЕ СЕ ИЗПРАЩАТ СПРЯМО ГРАФИЦИТЕ НА КУРИЕРИТЕ.

Настолен кръст „Разпятие Христово“

130 лв.145 лв.

Настолен кръст, изработен от орехово дървo, галванопластика и ръчно кована мед. В два варианта – изцяло от мед или от мед със сребърно покритие.

Изчистване

Описание

Настолен кръст, изработен от орехово дърво, обработено с ленено масло и лак. Поставен е върху стойка, изработена чрез художествена галванопластика и ръчно кована мед – два медни елемента, единият с инкрустирани стъклени камъни и полукълбо, изработен от мед, а отдолу облицовано с кожа. Върху кръста е прикрепена фигура на Иссус Христос, която е изработена от полимерна глина, а след това е помеднена. Размери ≈ 160 х 360 mm

Ние не използваме фолиа бои или лакове, за да имитираме посребреност или позлата! Финалният слой се добавя галванично с реален метал.

Внимание! Снимките показват реалния продукт, но техните функции са илюстративни и е възможно да има отклонения в цветовете, които се дължат на техниката, с която е заснет продуктът и монитора, на който разглеждате магазина.

Кръстът е ръчно изработен в Работилница „Артикос“.

Допълнителна информация

Изберете Покритие

Меден обков, Сребърно

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.