АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36

Настолна Икона “Св. ВеликоМъченик Мина“

30 лв.

Настолна икона Св. ВеликоМъченик Мина, изработена от меден обков, цялостно посребрена. В комплект с дървена поставка и подаръчна кутия.

2 налични

Описание

Настолна Икона Св. ВеликоМъченик Мина

Представлява художествена репродукция на икона Св. ВеликоМъченик Мина. Това е малка икона, която може да бъде поставена върху дървената стойка на бюро, в офиса, на секция или рафт, така че пазителят дискретно винаги да бъде с вас! Иконата е с подходящ размер и може да се вземе, когато човек отива на път и ще отсъства от дома си за по-дълго време. Изработена е от художествена галванопластика и ръчно кована мед. Цялостно посребрена. Положена върху дървена плоскост, обработена със смоли и лакове. Размери: ≈ 75 х 100 mm

В комплект с дървена поставка и черна подаръчна кутия от луксозен картон. Св. Мина почитаме на 11 ноември. Той е пазителят на семейството и всички, които често пътуват. Още за Св. Мина може да прочетете в нашия БЛОГ.

Внимание! Снимките показват реалния продукт, но техните функции са илюстративни и е възможно да има отклонения в цветовете, които се дължат на техниката, с която е заснет продуктът и монитора, на който разглеждате магазина.

Ръчно изработена в Работилница Артикос.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.