АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
НА 15 И 16.06 ГАЛЕРИЯТА НЯМА ДА РАБОТИ. М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

ИЗПОЛЗВАЙТЕ БУТОНА "ВИЖ ПО КАТЕГОРИЯ". ТЪРСАЧКАТА В САЙТА НЕ РАБОТИ КОРЕКТНО, РАБОТИМ ПО ОТСТРАНЯВАНЕ НА ПРОБЛЕМА!

Икона “Св. Георги” – сцена, малка

65 лв.90 лв.

Чудесен подарък за Гергьовден! Иконата на Св. Георги Победоносец изобразява битката на светеца с ламята. Ръчно изработена икона от мед, вариант и с посребряване. Изберете предпочитан вариант от бутона до снимката и ще се визуализира цената за съотвената изработка.

Описание

Чудесен подарък за Гергьовден! Но и не само! Ръчно изработена икона, изобразява битката на Свети Георги с ламята и неговият победоносен триумф. Освен като подарък за именик, за Гергьовден и за Георги по всеки повод, тази икона е подходящ подарък и за всеки мъж, за полицай и военен, за офис и бизнес – символизира победата, триумфа!

Изработена е чрез художествена галванопластика и ръчно кована мед. Вариант и с цялостно посребряване. От бутона до снимката изберете предпочитаната от вас изработка. Положена върху дървена плоскост, обработена със смоли и лакове.

Размери: ≈ 95 х 125 mm

Ако имате въпроси или специални изисквания за изработка по ваше желание, моля да използвате Формата за запитване и ние с удоволствие ще откликнем.

Внимание! Снимките показват реалния продукт, но техните функции са илюстративни и е възможно да има отклонения в цветовете, които се дължат на техниката, с която е заснет продуктът и монитора, на който разглеждате магазина.

Иконата е ръчно изработена в Работилница “Артикос”.

Допълнителна информация

Изберете Покритие

Меден обков, Сребърно

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.