АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36

Икона „Св. Св. Кирил и Методий“

98 лв.150 лв.

Ръчно изработена икона от меден обков.

Изчистване

Описание

Икона – “Св.Св. Кирил и Методий

Иконата представлява художествена репродукция на икона Св.Св. РавноАпостоли Кирил и Методий. Изработена е от художествена галванопластика и ръчно кована мед. Изработена изцяло от меден обков, както и във вариант – посребрен меден обков. Положена върху дървена плоскост, обработена със смоли и лакове.

Размери: ≈ 185 х 240 mm


При желание иконата може да бъде цялостно никелирана или позлатена. Ние не използваме фолиа, бои или лакове, за да имитираме посребреност или позлата! Финалният слой се добавя галванично с реален метал.

Ако имате въпроси или специални изисквания за изработка по ваше желание, моля да използвате Формата за запитване и ние с удоволствие ще откликнем.

Ако търсите определена икона, която не виждате включена в нашия каталог, може да направите ЗАПИТВАНЕ и да бъде изработена по поръчка.

Внимание! Снимките показват реалния продукт, но техните функции са илюстративни и е възможно да има отклонения в цветовете, които се дължат на техниката, с която е заснет продуктът и монитора, на който разглеждате магазина.

Иконата е ръчно изработена в Работилница „Артикос“.

Допълнителна информация

Изберете Покритие

Меден обков, Сребърно

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.