АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

НА 3, 4 И 5 МАЙ ФИЗИЧЕСКАТА ГАЛЕРИЯ Е ОТВОРЕНА ОТ 10 ДО 19 ЧАСА. ПОРЪЧКИ ОНЛАЙН ЩЕ СЕ ИЗПРАЩАТ СПРЯМО ГРАФИЦИТЕ НА КУРИЕРИТЕ.

Икона „Св. Йоан Кръстител“

595 лв.

Икона от меден обков с образа на Св. Йоан Кръстител, наричан още Предтеча. Ръчна изработка.

Изчерпан

Описание

Икона – “Св. Йоан Кръстител

Иконата представлява художествена репродукция на икона „Св. Йоан Кръстител“. Изработена е от художествена галванопластика и ръчно кована мед. Положена върху дървена плоскост, обработена със смоли и лакове.
Размери: ≈
320 х 590 mm

При желание иконата може да бъде цялостно никелирана, посребрена или позлатена. Ние не използваме фолиа, бои или лакове, за да имитираме посребреност или позлата! Финалният слой се добавя галванично с реален метал.

Ако имате въпроси или специални изисквания за изработка по ваше желание, моля да използвате Формата за запитване и ние с удоволствие ще откликнем.Св. Йоан Кръстител е наричан още Предтеча, защото пръв предрича идването на Христос и подготвя хората за този момент с проповедите си. Той е последният пророк от Стария завет. Икона с неговия образ е подходящ подарък за кумове и побратими. Чества се на 7 януари, но и на 24 юни – Еньовден, рождение на Св. Йоан Кръстител.

Внимание! Снимките показват реалния продукт, но техните функции са илюстративни и е възможно да има отклонения в цветовете, които се дължат на техниката, с която е заснет продуктът и монитора, на който разглеждате магазина.

Иконата е ръчно изработена в Работилница „Артикос“.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.