АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
НА 15 И 16.06 ГАЛЕРИЯТА НЯМА ДА РАБОТИ. М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

ИЗПОЛЗВАЙТЕ БУТОНА "ВИЖ ПО КАТЕГОРИЯ". ТЪРСАЧКАТА В САЙТА НЕ РАБОТИ КОРЕКТНО, РАБОТИМ ПО ОТСТРАНЯВАНЕ НА ПРОБЛЕМА!

Икона “Св. Богородица – Одигитрия”

345 лв.

Икона на Пресвета Богородица – Одигитрия, или наричана още Пътеводителка. Посребрен меден обков, ръчно изписани образи. Чудесен подарък за сватба, за нов дом, за годишнина, юбилей, рожден и имен ден. Иконата е подходяща и за бизнес подарък и за поднасяне при официални поводи и срещи.

1 налични

Описание

Представлява художествена репродукция на иконата „Св. Богородица – Одигитрия“. Изработена е чрез художествена галванопластика и ръчно кована мед. Цялостно посребрена. Образите са ръчно изрисувани с темпера от иконописец Ивайло Иванов. Положена е върху дървена плоскост, обработена със смоли и лакове. Размери: ≈ 225 х 265 mm

Иконата е чудесен подарък за нов дом, за сватба, за рожден и имен ден, за годишнина и юбилей. Освен това и ефектен бизнес подарък и подарък при официални поводи, събития, срещи и делегации.

Иконата на Св. Богородица – Одигитрия е една от най-популярните. На нея Божията майка посочва с ръка Младенеца, като по този начин показва Пътя, по който трябва да вървят християните – т.е. това е правилната посока, към Господ. Още за различните видове икони на Пресвета Богородица може да прочетете в нашия блог ТУК.

Иконата е възможно да бъде изработена по поръчка само от мед, без покритие, или да бъде допълнително добавено никелово покритие, месингово или златно, според вашето желание. Направете ЗАПИТВАНЕ за срок на изработка и цена.

Ако търсите определена икона, която не виждате включена в нашия каталог, може да направите ЗАПИТВАНЕ и да бъде изработена по поръчка.

Внимание! Снимките показват реалния продукт, но техните функции са илюстративни и е възможно да има отклонения в цветовете, които се дължат на техниката, с която е заснет продуктът и монитора, на който разглеждате магазина.

Иконата е ръчно изработена в Работилница „Артикос“.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.