АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

ФИЗИЧЕСКАТА ГАЛЕРИЯ Е ОТВОРЕНА МЕЖДУ 10 И 19 ЧАСА! ПОРЪЧКИ ОНЛАЙН СЕ ОБСЛУЖВАТ СЪС СРОК НА ДОСТАВКА 24 ЧАСА!

Икона „Св. Богородица – Одигитрия“

250 лв.

Ръчно изработена икона „Св. Богородица – Одигитрия“, посребрен меден обков.

Изчерпан

Описание

Представлява художествена репродукция на иконата „Св. Богородица – Одигитрия“. Изработена е чрез художествена галванопластика и ръчно кована мед. Цялостно посребрена. Образите са ръчно изрисувани с темпера от иконописец Елка Гьорева. Положена е върху дървена плоскост, обработена със смоли и лакове. Размери: ≈ 225 х 265 mm

Иконата на Св. Богородица – Одигитрия е една от най-популярните. На нея Божията майка посочва с ръка Младенеца, като по този начин показва Пътя, по който трябва да вървят християните – т.е. това е правилната посока, към Господ.

Иконата е възможно да бъде изработена по поръчка само от мед, без покритие, или да бъде допълнително добавено никелово покритие, месингово или златно, според вашето желание. Направете ЗАПИТВАНЕ за срок на изработка и цена.

Ако търсите определена икона, която не виждате включена в нашия каталог, може да направите ЗАПИТВАНЕ и да бъде изработена по поръчка.

Внимание! Снимките показват реалния продукт, но техните функции са илюстративни и е възможно да има отклонения в цветовете, които се дължат на техниката, с която е заснет продуктът и монитора, на който разглеждате магазина.

Иконата е ръчно изработена в Работилница „Артикос“.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.