АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
НА 15 И 16.06 ГАЛЕРИЯТА НЯМА ДА РАБОТИ. М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

ИЗПОЛЗВАЙТЕ БУТОНА "ВИЖ ПО КАТЕГОРИЯ". ТЪРСАЧКАТА В САЙТА НЕ РАБОТИ КОРЕКТНО, РАБОТИМ ПО ОТСТРАНЯВАНЕ НА ПРОБЛЕМА!

Икона “Св. Богородица Атонска”

1,250 лв.

Луксозен подарък за бизнес партньори, сватба, за дом и семейство! Когато искате да дарите някого с благословията на Небесата – подарете му икона!

1 налични

Описание

Икона  “Св. Богородица Атонска

Обковът представлява художествена репродукция на Чудотворна Икона “Св. Богородица” – Света Гора Атон.Образите на Богородица и Христос са изографисани и са от типа икона Умиление – момент, в който двамата нежно са допрели бузите си, изразявайки своите топли чувства.

Изработена е от художествена галванопластика и ръчно кована мед – цялостно посребрена, а образите са изрисувани от иконописец Ивайло Иванов с темпера. Положени са върху дървена плоскост, обработена със смоли и лакове.
Размери: ≈ 340 х 480 mm

Възможна е изработка на луксозна кутия от дърво / кожа / кадифе, по индивидуална поръчка, за поднасяне на иконата като протоколен или друг тип официален подарък! Свържете се с нас за подробности!

Прочетете повече за различните видове икони на Богородица в нашия БЛОГ ТУК.

Внимание! Снимките показват реалния продукт, но техните функции са илюстративни и е възможно да има отклонения в цветовете, които се дължат на техниката, с която е заснет продуктът и монитора, на който разглеждате магазина.

Иконата е ръчно изработена в Работилница „Артикос“.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.