АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

ФИЗИЧЕСКАТА ГАЛЕРИЯ Е ОТВОРЕНА МЕЖДУ 10 И 19 ЧАСА! ПОРЪЧКИ ОНЛАЙН СЕ ДОСТАВЯТ СЪС СРОК 24 ЧАСА!

Икона “Св. Богородица – Одигитрия” с обков от Крупнишко евангелие

365 лв.

Рисувана икона Св. Богородица Одигитрия, темперни бои. Рамката е ръчно изработена от мед и е посребрена, репродукция на обков за Крупнишко евангелие.

1 налични

Описание

Рисувана икона Св. Богородица – Одигитрия (Пътеводителка) , репродукция на икона от Созопол, XVI век. Ръчно изрисувана с темперни бои от Ивайло Иванов – Ив и е фиксирана с лак, който да предпазва образите. Рамката е изработена чрез художествена галванопластика и ръчно кована мед, посребрена е и е репродукция на обков на Крупнишкото евангелие. В четирите ъгъла са изобразени четиримата евангелисти, а част от останалите образи са на Светите апостоли Петър и Павел, Св. Николай Чудотворец, Св. Георги, Св. Димитър.

Положени са върху дървена плоскост, обработена със смоли и лакове.

Размери: ≈ 235 х 370 mm

Тази икона е особено подходящ подарък за дома и семейството! Също така е добър избор и за поднасяне като официален бизнес или протоколен подарък, както за българи, така и за чужденци, защото е репродукция на стара българска икона, а рамката също е репродукция на старо българско евангелие от с.Крупник край Благоевград.

При желание:

  • Обковът на рамката е подходящ и за други икони на светци. Ако търсите специална и конкретна икона на светец, направете запитване и ние с удоволствие ще направим всичко възможно, за да изрисуваме по поръчка искания от вас образ. Срокът за изработка е между 7 и 10 дни, но зависи от моментната натовареност на работилницата ни и ще бъде уточнен допълнително.

Внимание! Снимките показват реалния продукт, но техните функции са илюстративни и е възможно да има отклонения в цветовете, които се дължат на техниката, с която е заснет продуктът и монитора, на който разглеждате магазина.

Иконата е ръчно изработена в Работилница Артикос.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.