АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

ПОРЪЧКИ ОТ ОНЛАЙН МАГАЗИНА СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ СЪС СРОК 24 ЧАСА! ФИЗИЧЕСКАТА ГАЛЕРИЯ Е ОТВОРЕНА МЕЖДУ 10 И 19:30 ЧАСА

Малка рисувана икона с обков „Св. Богородица – Душеспасителка“ – Охрид

48 лв.

Рисувана икона на Пресвета Богородица, копие на стара икона от Охрид, от XIV век.

1 налични

Описание

Малка рисувана икона с образа на Пресвета Богородица, фрагмент от икона от Охрид от XIV век. Образът е изписан с темпера от Ивайло Иванов – Ив. Обковът на иконата е ръчно направен и изкован от мед чрез галванопластика и е посребрен.

Оригиналната икона е двустранна – от едната страна е сцената на Благовещение, а от другата – Света Богородица с Младенеца. На тази икона е поставен и сребърен обков. Иконата е наречена Душепазителка.

Размери: 60 х 85 mm

При желание:

  • Обковът на рамката е подходящ и за други икони на светци. Ако търсите специална и конкретна икона на светец, направете запитване и ние с удоволствие ще направим всичко възможно, за да изрисуваме по поръчка искания от вас образ. Срокът за изработка е между 7 и 10 дни, но зависи от моментната натовареност на работилницата ни и ще бъде уточнен допълнително.

Внимание! Снимките показват реалния продукт, но техните функции са илюстративни и е възможно да има отклонения в цветовете, които се дължат на техниката, с която е заснет продуктът и монитора, на който разглеждате магазина.

Ръчно изработена в Работилница Артикос.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.