АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

НА 19 ЮНИ - СЪБОТА, ГАЛЕРИЯТА НЯМА ДА РАБОТИ! ЗАПОВЯДАЙТЕ В ПОНЕДЕЛНИК, 21 ЮНИ! ПОРЪЧКИ ОНЛАЙН СЪЩО ЩЕ БЪДАТ ОБРАБОТЕНИ ТОГАВА!

Икона „Св. Петка“ – Трън, с обков от Черепишко евангелие

145 лв.

Ръчно рисувана икона на Св. Петка – закрилница на дома и семейството! Обкована с медна рамка. Подходящ подарък за нов дом, за семейство, за сватба, за имен ден!

1 налични

Описание

Ръчно рисувана икона с образа на Св. Петка, репродукция на оригинал от скална църква край гр. Трън.

Рамката представлява стилизирана художествена репродукция на черепишки обков по идея от Черепишкото евангелие. Изработена е чрез художествена галванопластика и ръчно кована мед.

Повече за Черепишкото евангелие може да прочетете в нашия БЛОГ.

Иконата е ръчно изписана с темпера от Ивайло Иванов.

Положени са върху дървена плоскост, обработена със смоли и лакове.

Размери: ≈ 175 х 250 mm

Почитаме Св. Петка на 14 октомври. Закрилница е на децата, дома и семейството. Подходящ подарък за семейство, сватба, нов дом, при проблеми в семейството, при проблеми с децата. Св. Петка е закрилница и на всички, които носят нейното име – Петка, Петко, Параскева, Параскев. Още за Петковден и традициите на празника прочетете в нашия БЛОГ.

При желание:

  • Обковът на рамката е подходящ и за други икони на светци. Ако търсите специална и конкретна икона на светец, направете запитване и ние с удоволствие ще направим всичко възможно, за да изрисуваме по поръчка искания от вас образ. Срокът за изработка е между 7 и 10 дни, но зависи от моментната натовареност на работилницата ни и ще бъде уточнен допълнително.

Внимание! Снимките показват реалния продукт, но техните функции са илюстративни и е възможно да има отклонения в цветовете, които се дължат на техниката, с която е заснет продуктът и монитора, на който разглеждате магазина.

Ръчно изработена в Работилница Артикос.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.