АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

ИЗПОЛЗВАЙТЕ БУТОНА "ВИЖ ПО КАТЕГОРИЯ". ТЪРСАЧКАТА В САЙТА НЕ РАБОТИ КОРЕКТНО, РАБОТИМ ПО ОТСТРАНЯВАНЕ НА ПРОБЛЕМА!

Икона “Св. Богородица” – Владимирска с обков

1,350 лв.

Рисувана икона Св. Богородица Владимирска, с посребрен меден обков. Подходящ подарък за сватба, протоколен подарък, бизнес подарък.

 

1 налични

Описание

Ръчно рисувана икона „Св. Богородица“ – Владимирска, репродукция на фрагмент от известната чудотворна руска икона. Рамката е ръчно изработена от масивен посребрен меден обков чрез художествена галванопластика и ръчно коване. Положена върху дървена плоскост, обработена със смоли и лакове.

В рамката на обкова са съчетани символи, описващи благородство и сила – елени и лъвове. От двете страни на Пресвета Богородица са разположени светците воини – Св. Георги и Св. Димитър. Те са символи на победата на Светлината над тъмнината, на доброто над лошото, олицетворени чрез змея и човекът-неверник.

Образите на Св. Богородица и Младенеца са изписани ръчно темпера от иконописец Ивайло Иванов.

Размери: ≈ 410 х 520 mm

При желание иконата може да бъде изработена изцяло от мед без покритие, а също така е възможно след това да бъде цялостно никелирана или позлатена. Ние не използваме фолиа, бои или лакове, за да имитираме посребреност или позлата! Финалният слой се добавя галванично с реален метал.

Ако имате въпроси или специални изисквания за изработка по ваше желание, моля да използвате Формата за запитване и ние с удоволствие ще откликнем.

Внимание! Снимките показват реалния продукт, но техните функции са илюстративни и е възможно да има отклонения в цветовете, които се дължат на техниката, с която е заснет продуктът и монитора, на който разглеждате магазина.

Иконата е ръчно изработена в Работилница “Артикос”.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.