АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

ФИЗИЧЕСКАТА ГАЛЕРИЯ Е ОТВОРЕНА МЕЖДУ 10 И 19 ЧАСА. ПОРЪЧКИ ОНЛАЙН СЕ ОБСЛУЖВАТ СЪС СРОК НА ДОСТАВКА 24 ЧАСА!

Икона „Св. Петка“

95 лв.

Рисувана икона на Св. Петка Българска, копие на икона от скална църква край Трън. Подходящ подарък за семейството, за сватба, за дома.

Изчерпан

Описание

Ръчно рисувана икона на Св. Петка, копие на оригинал скалната църква край Трън. Техника на изписване – темпера върху обработено и грундирано дърво.
Иконописец: Ивайло Иванов.

Почитаме Св. Петка на 14 октомври. Закрилница е на децата, дома и семейството. Подходящ подарък за семейство, сватба, нов дом, при проблеми в семейството, при проблеми с децата. Св. Петка е закрилница и на всички, които носят нейното име – Петка, Петко, Параскева, Параскев. Още за Петковден и традициите на празника прочетете в нашия БЛОГ.

Възможно е иконата да бъде изрисувана по поръчка в желан от вас размер. Ако търсите определена икона, която не виждате включена в нашия каталог, може да направите ЗАПИТВАНЕ и да бъде изработена по поръчка.

Размери: ≈ 140 х 200 х 25 mm

Внимание! Снимките показват реалния продукт, но техните функции са илюстративни и е възможно да има отклонения в цветовете, които се дължат на техниката, с която е заснет продуктът и монитора, на който разглеждате магазина.

Иконата е ръчно изработена в Работилница “Артикос”.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.