АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

ФИЗИЧЕСКАТА ГАЛЕРИЯ Е ОТВОРЕНА МЕЖДУ 10 И 19 ЧАСА! ПОРЪЧКИ ОНЛАЙН СЕ ОБРАБОТВАТ С ДОСТАВКА 24 ЧАСА!

Икона “Св. Георги”, от Кремиковски манастир

330 лв.

Ръчно рисувана икона на Свети Георги Победоносец, копие на икона от Кремиковски манастир. Цена: 330лв Поръчай онлайн, бърза доставка!

1 налични

Описание

Рисувана икона на Свети Георги Победоносец, копие на стара икона от Кремиковски манастир (София) – Свети Георги убива змея. Техника на изписване – темпера върху обработено и грундирано дърво.
Иконописец: Ивайло Иванов.

Иконата е подходящ подарък за военни и полицаи, за нов дом, за сватба, за семейство, за годишнина, за имен ден, за мъж по всякакъв повод – като воин, пазител на дома и бранещ го от злото. Тази икона е подходяща за поднасяне и като бизнес и корпоративен подарък – за стартиращ бизнес, откриване на нов офис, бизнес форум, протоколна среща.

Ако търсите определена икона, която не виждате включена в нашия каталог, може да направите ЗАПИТВАНЕ и да бъде изработена по поръчка.

Размери: ≈ 220 х 320 х 30 mm

Внимание! Снимките показват реалния продукт, но техните функции са илюстративни и е възможно да има отклонения в цветовете, които се дължат на техниката, с която е заснет продуктът и монитора, на който разглеждате магазина.

Иконата е ръчно изработена в Работилница „Артикос“.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.