АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ Е ОТВОРЕН! ФИЗИЧЕСКИЯТ РАБОТИ СЪС СЪКРАТЕНО РАБОТНО ВРЕМЕ - ОТ 11 ДО 18:30 ЧАСА

Икона „Св. Богородица – Смекчаване на злите сърца (Седемстрелна)“

170 лв.

В момента тази икона не е налична. Може да бъде изрисувана по поръчка за срок между 7 и 10 дни, в зависимост от натовареността на Работилницата. За повече информация относно размер, цена и срок на изработка, се свържете с нас на 0888 10 52 53 или направете запитване чрез бутона отдолу.

Изчерпан

Описание

Ръчно изписана икона “Св. Богородица – Смекчаване на злите сърца (Седемстрелна)”. Техника на изписване – темпера върху обработено и грундирано дърво.
Иконописец: Ивайло Иванов.

Ако търсите определена икона, която не виждате включена в нашия каталог, може да направите ЗАПИТВАНЕ и да бъде изработена по поръчка.

Размери: ≈ 200 х 240 mm

Вярва се, че иконата трябва да бъде закачена срещу входната врата, за да смекчава сърцата на хората, които идват с нечисти помисли. Повече за иконата Смекчаване на злите сърца (Седемстрелна) може да прочетете в нашия БЛОГ.

Внимание! Снимките показват реалния продукт, но техните функции са илюстративни и е възможно да има отклонения в цветовете, които се дължат на техниката, с която е заснет продуктът и монитора, на който разглеждате магазина.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.