АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

ФИЗИЧЕСКАТА ГАЛЕРИЯ Е ОТВОРЕНА МЕЖДУ 10 И 19 ЧАСА. ПОРЪЧКИ ОНЛАЙН СЕ ОБСЛУЖВАТ СЪС СРОК НА ДОСТАВКА 24 ЧАСА!

Часовникът с овцата – малък

43 лв.

Часовник за детска стая, но и не само 🙂 Веселата овца и напереното пиле върху нея ще усмихнат всеки! С лесно разпознаваеми и видими цифри за по-малките деца.

Изчерпан

Описание

Ръчно рисуван часовник за стена с весела овца и по царски наперено пиле върху нея! Ръчно изработен от дърво и изрисуван с темперни бои върху предварително положен грунд за рисуване. Рисунката е лакирана със защитен лак за устойчивост, а гърба на дървото е обработено със смоли и лакове против вредители.
Работи със стандартна батерия AA 1,5V.

В комплект с практична опаковъчна кутия и батерия.

Размер: d ≈ 20 см

Внимание! Снимките показват реалния продукт, но техните функции са илюстративни и е възможно да има отклонения в цветовете, които се дължат на техниката, с която е заснет продуктът и монитора, на който разглеждате магазина.

Часовникът е абсолютно уникален! При повторна изработка е възможна промяна във формите и цветовете, но основната идея и стил ще бъдат спазени.

Ив е единият от основателите на Работилницата. От 30 години вярва, че не може да рисува. Много хора са съгласни с него. Други са завладяни от детската простота на картините му.

Часовникът е ръчно изработен в Работилница „Артикос“.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.