АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

ФИЗИЧЕСКАТА ГАЛЕРИЯ Е ОТВОРЕНА МЕЖДУ 10 И 19 ЧАСА! ПОРЪЧКИ ОНЛАЙН СЕ ДОСТАВЯТ СЪС СРОК 24 ЧАСА!

“Късметлийската”

67 лв.

Черна котка за късмет! Рисунка в наивистичен стил, темпера върху дърво, с размер 20х25см. Оригинален подарък по всякакъв повод!

1 налични

Код: 07010236 Категория: Етикети: , , ,

Описание

Черна котка за късмет! Много настроение, оригинален подарък, качествена изработка! Рисувана върху дърво с предварително положен грунд, наивистична рисунка, която особено много ще се хареса на всички “коткари”! Чудесен подарък за детска стая, за дома, по всякакъв повод! Рисунката е фиксирана и защитена с лак, а дървото е обработено с асфалт и терпентин против влага и дървояди. С окачалка за стена на гърба.

Размери ≈ 200 х 250 x 25mm

Вече продадените картини на Ив, може да разгледате ТУК и ако харесате някоя от тях, да поръчате авторът да я изрисува отново специално за вас!

Стилът наив / наивизъм е ново, съвременно течение в изкуството. Появява се в края на XIX, началото на XX век. Харакатеризира се със свобода на изразяване на автора и с детска простота и наивност.

Внимание! Снимките показват реалния продукт, но техните функции са илюстративни и е възможно да има отклонения в цветовете, които се дължат на техниката, с която е заснет продуктът и монитора, на който разглеждате магазина.

Картината е ръчно изрисувана в Работилница „Артикос“ от Ивайло Иванов – Ив.

Ив е единият от основателите на Работилницата. От 30 години вярва, че не може да рисува. Много хора са съгласни с него. Други са завладяни от детската простота на картините му.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.