АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
НА 15 И 16.06 ГАЛЕРИЯТА НЯМА ДА РАБОТИ. М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

ИЗПОЛЗВАЙТЕ БУТОНА "ВИЖ ПО КАТЕГОРИЯ". ТЪРСАЧКАТА В САЙТА НЕ РАБОТИ КОРЕКТНО, РАБОТИМ ПО ОТСТРАНЯВАНЕ НА ПРОБЛЕМА!

“Хвърчила”

56 лв.

Картина върху дърво, стил наив – детската простота на живота! Леки като хвърчилата, подети от вятъра, литнали в безкрая към слънцето и мечтите! Хвърчилото е символ на свободата – всеки, който е пускал хвърчило знае и е усетил лекотата, с кояо се понася към небето! Където няма ограничения…

1 налични

Описание

Картина върху дърво, стил наив. Хвърчащи пилета сред гора от жълтурчета. Хвърчилото е символ на свободата – с лекота се понася на “крилете” на вятъра към безкрайния шир на небосвода.
Изрисувана с темперни бои върху дърво с положени платно и грунд за рисуване, гърба е обработен с натурални масла против влага и вредители.

Размери ≈ 150 х 200 x 25mm

Вече продадените картини на Ив, може да разгледате ТУК и ако харесате някоя от тях, да поръчате авторът да я изрисува отново специално за вас!

Стилът наив / наивизъм е ново, съвременно течение в изкуството. Появява се в края на XIX, началото на XX век. Харакатеризира се със свобода на изразяване на автора и с детска простота и наивност.

Внимание! Снимките показват реалния продукт, но техните функции са илюстративни и е възможно да има отклонения в цветовете, които се дължат на техниката, с която е заснет продуктът и монитора, на който разглеждате магазина.

Картината е ръчно изрисувана в Работилница „Артикос“ от Ивайло Иванов – Ив.

Ив е единият от основателите на Работилницата. От 30 години вярва, че не може да рисува. Много хора са съгласни с него. Други са завладяни от детската простота на картините му.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.