АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
НА 15 И 16.06 ГАЛЕРИЯТА НЯМА ДА РАБОТИ. М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

ИЗПОЛЗВАЙТЕ БУТОНА "ВИЖ ПО КАТЕГОРИЯ". ТЪРСАЧКАТА В САЙТА НЕ РАБОТИ КОРЕКТНО, РАБОТИМ ПО ОТСТРАНЯВАНЕ НА ПРОБЛЕМА!

“Светулки”

125 лв.

Наивистична картина върху дърво, темперни бои, фиксирани и защитени с лак.

1 налични

Описание

Наивистична картина върху дърво!

Картина „Светулки“ е ръчно изрисувана с темперни бои върху дърво, обработено с натурални масла. Със закачалка за стена на гърба.

Размери ≈ 300 х 300 x 20mm

Картините на Ив са оригинален и уникален подарък! Със своята детска простота внасят цвят и настроение в деня ни. Подходящи са както за детска стая, за да подпомогнат развитието на въображението на децата, така също и за кухнята, всекидневната или офиса, за да напомнят за детското в нас и да предизвикват усмивките ни!

Стилът наив / наивизъм е ново, съвременно течение в изкуството. Появява се в края на XIX, началото на XX век. Харакатеризира се със свобода на изразяване на автора и с детска простота и наивност.

Внимание! Снимките показват реалния продукт, но техните функции са илюстративни и е възможно да има отклонения в цветовете, които се дължат на техниката, с която е заснет продуктът и монитора, на който разглеждате магазина.

Картината е ръчно изрисувана в Работилница „Артикос“ от Ивайло Иванов – Ив.

Ив е единият от основателите на Работилницата. От 30 години вярва, че не може да рисува. Много хора са съгласни с него. Други са завладяни от детската простота на картините му.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.