АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
HANDMADE ARTS, SOUVENIRS and GIFTS

Език:

М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36

„Небесен танц“

67 лв.

Танцът на ангелите – специален поздрав към всички!

Изчерпан

Код: 07010191 Категория: Етикети: ,

Описание

Картина „Небесен танц“ е ръчно изрисувана с акрилни бои върху дърво, обработено с натурални масла. Със закачалка за стена на гърба.

Размери ≈ 200 х 250 x 25mm

Картините наИв са оригинален и уникален подарък! Името на всяка картина може да бъде и като пожелание към човека, на когото я подарявате – дори това да сте самия вие! Със своята детска простота картините наИв внасят цвят и настроение в деня ни. Подходящи са както за детска стая, за да подпомогнат развитието на въображението на децата, така също и за кухнята, всекидневната или офиса, за да напомнят за детското в нас и да предизвикват усмивките ни или просто, за да ни напомнят очевидни истини, които може би сме забравили!

Стилът наив / наивизъм е ново, съвременно течение в изкуството. Появява се в края на XIX, началото на XX век. Характеризира се със свобода на изразяване на автора и с детска простота и наивност.

Внимание! Снимките показват реалния продукт, но техните функции са илюстративни и е възможно да има отклонения в цветовете, които се дължат на техниката, с която е заснет продуктът и монитора, на който разглеждате магазина.

Картината е ръчно изрисувана в Работилница „Артикос“ от Ивайло Иванов – Ив.

Ив е единият от основателите на Работилницата. От 30 години вярва, че не може да рисува. Много хора са съгласни с него. Други са завладяни от детската простота на картините му.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.