АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
НА 15 И 16.06 ГАЛЕРИЯТА НЯМА ДА РАБОТИ. М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

ИЗПОЛЗВАЙТЕ БУТОНА "ВИЖ ПО КАТЕГОРИЯ". ТЪРСАЧКАТА В САЙТА НЕ РАБОТИ КОРЕКТНО, РАБОТИМ ПО ОТСТРАНЯВАНЕ НА ПРОБЛЕМА!

“Под Дървото”

75 лв.

Наив върху дърво – модерен стил без ограничения за въображението! “Под Дървото” е чудесен подарък за дом, за двойка, за семейство!

1 налични

Код: 7010248 Категория: Етикети: , ,

Описание

Наив върху дърво – един стил, който дава пълна свобода на въображението! Един безграничен полет! А в тази авторска картина полета е спрял Под Дървото. Плодородно, изобилно, приютило под клоните си дома и една двойка – две противоположности, но и не чак толкова различни помежду си.

Темпера върху предварително грундирано дърво, лаково покритие за устойчивост на цветовете и защита във времето.

Размери ≈ 200 х 250 x 20mm

Вече продадените картини на Ив, може да разгледате ТУК и ако харесате някоя от тях, да поръчате авторът да я изрисува отново специално за вас!

Стилът наив / наивизъм е ново, съвременно течение в изкуството. Появява се в края на XIX, началото на XX век. Харакатеризира се със свобода на изразяване на автора и с детска простота и наивност.

Внимание! Снимките показват реалния продукт, но техните функции са илюстративни и е възможно да има отклонения в цветовете, които се дължат на техниката, с която е заснет продуктът и монитора, на който разглеждате магазина.

Картината е ръчно изрисувана в Работилница „Артикос“ от Ивайло Иванов – Ив.

Ив е единият от основателите на Работилницата. От 30 години вярва, че не може да рисува. Много хора са съгласни с него. Други са завладяни от детската простота на картините му.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.