АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36

„Ловеца на късмета!“

56 лв.

Подарък за коткари и не само! За всички, които обичат котки, но и за всеки, който има нужда от повечко късмет – това е „Ловеца на късмета!“.

1 налични

Код: 07010206 Категория: Етикети: , ,

Описание

Стилна и същевременно забавна рисунка – котка, хванала златната рибка, символизираща късмета и сбъднатите желания! Уникален подарък не само за всички, които обичат котките, но и когато искате да пожелаете повече късмет и успехи!

Ръчно изрисувана с темпера върху грундирано дърво, обработено с натурални масла. Със синджирче за окачане, което придава старинен и автентичен вид на картината.

Размери ≈ 150 х 200 x 25mm

Вече продадените картини на Ив, може да разгледате ТУК и ако харесате някоя от тях, да поръчате авторът да я изрисува отново специално за вас!

Стилът наив / наивизъм е ново, съвременно течение в изкуството. Появява се в края на XIX, началото на XX век. Харакатеризира се със свобода на изразяване на автора и с детска простота и наивност.

Внимание! Снимките показват реалния продукт, но техните функции са илюстративни и е възможно да има отклонения в цветовете, които се дължат на техниката, с която е заснет продуктът и монитора, на който разглеждате магазина.

Картината е ръчно изрисувана в Работилница „Артикос“ от Ивайло Иванов – Ив.

Ив е единият от основателите на Работилницата. От 30 години вярва, че не може да рисува. Много хора са съгласни с него. Други са завладяни от детската простота на картините му.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.