АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
HANDMADE ARTS, SOUVENIRS and GIFTS

АРТ СЪБИТИЯ - ИЗЛОЖБИ

ВИЖ ТУК

М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36

ХОБИ АРТ РАБОТИЛНИЦИ

ВИЖ ТУК

Картина “Годината на петела”

15 лв.

Ръчно изрисувана картина върху дърво.

1 налични

Код: 07010220 Категория: Етикети: ,

Описание

Картина „Годината на петела” е ръчно изрисувана с акрилни бои върху борово дърво. Максимално са запазени нестандартните форми на дървото и естествения му вид, чрез обработване с натурални масла е придаден старинен ефект. Окачането на стена става чрез малко синджирче, заковано отгоре.

Според Прабългарския календар, 2017 година е под знака на Петела. Както всяка сутрин петела известява утрото, така и тази година се очаква да бъде годината на промяната. Ставайте, време е за действие! И който действа – ще преуспее. Така, както петела търси зърна в земята и по цял ден рови, така и хората ще трябва да поработят, за да намерят това, от което имат нужда. Предизвикайте петела в себе си и уловете енергията му с огнените цветове – жълто, оранжево, червено, и с един прекрасен петел в дома си!

Размери ≈ 110 х 115 x 30 mm

Внимание! Снимките показват реалния продукт, но техните функции са илюстративни и е възможно да има отклонения в цветовете, които се дължат на техниката, с която е заснет продуктът и монитора, на който разглеждате магазина.

Картината е ръчно изработена в Работилница „Артикос“.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Картина “Годината на петела”“