АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
НА 15 И 16.06 ГАЛЕРИЯТА НЯМА ДА РАБОТИ. М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

ИЗПОЛЗВАЙТЕ БУТОНА "ВИЖ ПО КАТЕГОРИЯ". ТЪРСАЧКАТА В САЙТА НЕ РАБОТИ КОРЕКТНО, РАБОТИМ ПО ОТСТРАНЯВАНЕ НА ПРОБЛЕМА!

“Изкушение”

67 лв.

Картина наив, акрилни бои върху дърво.

1 налични

Код: 07010189 Категория: Етикети: ,

Описание

Картина „Изкушение“ представя библейската сцена с Адам и Ева и змията, която носи изкушението, видяна през погледа на младия автор Ив. Представена в стил наив, картината  е ръчно изрисувана с акрилни бои върху дърво, обработено с натурални масла. Със закачалка за стена на гърба.

Размери ≈ 200 х 250 x 25mm

Вече продадените картини на Ив, може да разгледате ТУК и ако харесате някоя от тях, да поръчате авторът да я изрисува отново специално за вас!

Картините на Ив са оригинален и уникален подарък! Със своята детска простота внасят цвят и настроение в деня ни, за да напомнят за детското в нас и да предизвикват усмивките ни или просто, за да ни напомнят очевидни истини, които може би сме забравили!

Стилът наив / наивизъм е ново, съвременно течение в изкуството. Появява се в края на XIX, началото на XX век. Характеризира се със свобода на изразяване на автора и с детска простота и наивност.

Внимание! Снимките показват реалния продукт, но техните функции са илюстративни и е възможно да има отклонения в цветовете, които се дължат на техниката, с която е заснет продуктът и монитора, на който разглеждате магазина.

Картината е ръчно изрисувана в Работилница „Артикос“ от Ивайло Иванов – Ив.

Ив е единият от основателите на Работилницата. От 30 години вярва, че не може да рисува. Много хора са съгласни с него. Други са завладяни от детската простота на картините му.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.