АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
HANDMADE ARTS, SOUVENIRS and GIFTS

Език:

М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36

“Благословия”

75 лв.

С картина “Благословия” авторът представя идеята за падащите звезди и възможността да си пожелаем ссбъдването на съкровено желание!

Изчерпан

Код: 07010188 Категория: Етикети: , ,

Описание

Пожелай си нещо, когато видиш падаща звезда! Вселената ти дава възможност да сбъднеш съкровено желание! Дарява ти своята благословия!

Картина „Благословия“ е ръчно изрисувана с акрилни бои върху дърво, обработено с натурални масла. Със закачалка за стена на гърба.

Размери ≈ 200 х 250 x 25mm

Картините на Ив са оригинален и уникален подарък! Със своята детска простота внасят цвят и настроение в деня ни. Подходящи са както за детска стая, за да подпомогнат развитието на въображението на децата, така също и за кухнята, всекидневната или офиса, за да напомнят за детското в нас и да предизвикват усмивките ни или просто, за да ни напомнят очевидни истини, които може би сме забравили!

Стилът наив / наивизъм е ново, съвременно течение в изкуството. Появява се в края на XIX, началото на XX век. Характеризира се със свобода на изразяване на автора и с детска простота и наивност.

Внимание! Снимките показват реалния продукт, но техните функции са илюстративни и е възможно да има отклонения в цветовете, които се дължат на техниката, с която е заснет продуктът и монитора, на който разглеждате магазина.

Картината е ръчно изрисувана в Работилница „Артикос“ от Ивайло Иванов – Ив.

Ив е единият от основателите на Работилницата. От 30 години вярва, че не може да рисува. Много хора са съгласни с него. Други са завладяни от детската простота на картините му.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Също може да ви хареса…