АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
HANDMADE ARTS, SOUVENIRS and GIFTS

Език:

М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36

За НасДОБРЕ ДОШЛИ

в Работилница за Занаяти и Изкуства  „Артикос”!


Тук ще откриете голямо изобилие от ръчно изработени от естествени материали както традиционни за българския бит и култура произведения, така и творби, носещи модерен и съвременен дух. Защото изкуството е изкуство – макар и гледано през различен поглед да има различен изглед. И защото излязло изпод ръцете на твореца, то е абсолютно уникално и носи неговия заряд. Стараем се на едно място да съберем колкото е възможно повече творби и да предложим на всички вас – ценителите на ръчно изработените произведения, по-голям избор от всичко онова, от което имате нужда за вашия дом или за специален подарък на специалните в живота ви хора. Надяваме се да успяваме! И ще продължаваме да го правим, защото вярваме, че Пътят, по който върви човек, трябва да има сърце!

Зад името „Артикос” стои над 35 годишният опит на майстора, необуздания устрем на младостта и непреодолимото желание да съберем на едно място гения на самобитния творец – уловен от различната възраст по различен начин.

В Работилницата ще откриете и много творби на други майстори автори – колеги и приятели, изпод чиито ръце и сърца всеобразните материали оживяват … за вас.

В началото на м. Март 2017 г. в гр. София, на ул. “Неофит Рилски” №: 36 отворихме вратите на Магазин – Галерия “Работилница Артикос”, където се предлагат само ръчно изработени сувенири, подаръци, изработки и произведения на различни майстори и творци. В Галерията към магазина ще се организират тематични събития;  изложби и представяне на художници, скулптури и автори; творчески и занаятчийски работилници за деца и много други.

Искрено се надяваме предложенията ни да ви харесат и да изпълнят сърцата и домовете ви!

Единствената рамка, в която ни вкарват правилата е:

АРТИКОС ООД – ЕИК и № по ЗДДС: BG203432024

Седалище: 1712 София, еmail за връзка: info@artikos.bg , тел. 0888105253

Всичко извън тази формална рамка е нашият полет!

А защо не и вашият ? … Заповядайте с нас …!

Приятен престой в Работилница „Артикос”!

С Чест и Почитания,

АРТИКОС