АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

ИЗПОЛЗВАЙТЕ БУТОНА "ВИЖ ПО КАТЕГОРИЯ". ТЪРСАЧКАТА В САЙТА НЕ РАБОТИ КОРЕКТНО, РАБОТИМ ПО ОТСТРАНЯВАНЕ НА ПРОБЛЕМА!

За НасДОБРЕ ДОШЛИ

в Работилница за Занаяти и Изкуства  „Артикос”!


Зад Работилница “Артикос” стои 40-годишна традиция, потомствен занаят, предаден от баща на син. И в момента поколенията продължават своеобразната приемственост на традиция и модерен дух.

Тук ще откриете голямо изобилие от ръчно изработени творби – както такива, сътворени в нашата работилница, така и други, излезли изпод ръцете на наши колеги! Знаем, че в забързаното ежедневие времето е ценно, за това се стремим да поддържаме в наличност повечето изделия, които ще откриете тук и така можем да откликнем на вашите нужди понякога дори в рамките на няколко часа! Предлагайки ви само и единствено изработки от български автори, ние се стремим да съхраним и подкрепим българските занаяти! Българските майстори работят с естествени материали, което придава онзи тайнствен дух, който всички ние сме усетили, когато влизаме в битова къща, в дом, който съхранява българския бит и култура. Вярваме, че българските майстори са достойни за представяне пред света и че ръчната изработка винаги ще превъзхожда останалите. Имаме удоволствието да ви представим високо качество медни и посребрени икони, ръчно изписани икони, голямо разнообразие от тракийски съдове, дърворезба, бронзови статуетки и пластики, българска везба и тъкачество, кована мед, художествени творби. Всички те са подходящи за поднасяне като протоколни подаръци, бизнес и корпоративни подаръци, както и за подаръци при индивидуални поводи. Имаме опит при изработка както на индивидуални поръчки на единични бройки, така и на по-големи поръчки, за нуждите на големи събития, на институции и посолства, големи корпорации и фирми, включително и представянето на страната ни на международната сцена.

Сега имате възможност и вие да подкрепите българските занаяти и да се докоснете до тях! В нашия сайт ще откриете голяма част и от изработките, които сме подредили в магазин-галерия в София на ул.Неофит Рилски-36. Ще се радваме и на лична среща! 

Приятен престой в Работилница „Артикос”!

С Чест и Почитания,

АРТИКОС