АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
HANDMADE ARTS, SOUVENIRS and GIFTS

Език:

М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36

Доставка и плащане


ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

/ИНФОРМАЦИЯ СЪГЛАСНО ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ/

ДОСТАВКА

АРТИКОС ООД доставя продуктите поръчани от Клиента чрез Куриерски фирми СПИДИ/speedy.bg или Еконт Екстрес/Econt Express, на посочен от Потребителя/Клиента адрес за доставка или офис на Куриера.

* За района на София е възможна доставка с Лично предаване в удобно за клиента време. Поръчка над 50 лв. се доставя БЕЗПЛАТНО, а за поръчка до 50 лв. се заплаща допълнително 4 лв. Тази възможност се предоставя само след предварителна уговорка при потвърждаване на поръчката и е валидна само за гр.София!

* За страната – Поръчка над 100 лв. се доставя БЕЗПЛАТНО до избран офис на куриер (Еконт или Спиди), а за поръчка до 100 лв. – клиентът заплаща такса доставка по тарифа на куриера, при получаване на пратката. При поръчка с доставка до адрес, различен от офис на куриер, клиентът заплаща такса доставка по тарифа на куриера, при получаване на пратката.

АРТИКОС ООД не носи отговорност за изпълнението и доставка на поръчки с недействителен или грешен адрес предоставен от потребителя/клиента.

Нашите клиенти ползват 20% отстъпка от тарифата за куриерски услуги на СПИДИ/speedy.bg, като приблизителна/ориентировъчна цена на доставка е посочена в следващата таблица

Точната сума на доставката ще бъде съобщена при обратната връзка и потвърждаване на поръчката!

МЕЖДУНАРОДНА ДОСТАВКА

В случай, че стоките се изпращат и доставят извън територията на Република България, потребителят/клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с доставката.

За поръчка с международна доставка, трябва предварително да направите запитване за начина и цената на доставка чрез ФОРМАТА ЗА КОНТАКТ , като посочите номера на продукта/те и желания адрес на доставка.

Доставка извън територията на България се извършва в срок от 5 до 15 дни, в зависимост от графика за доставки на Куриера СПИДИ/speedy.bg

ЦЕНИ

Всички цени на обявените в сайта продукти и услуги са крайни с начислени в тях всички законово и нормативно установени данъци и такси.

Бутона “Смяни валутата” в сайта, преобразува цените на сайта в Евро. Тези стойности в Евро могат да се използват само като примерна Информация за цените в Евро!

Всички разплащания в сайта се извършват в Български лева !!!

ПЛАЩАНЕ

За плащане на направена от Клиента поръчка, АРТИКОС ООД предоставя следните методи:

– през системата ePay.bg – Микро сметка / на каса на ЕasyPay.bg / Банков превод

– директно плащане с дебитни / кредитни карти: VISA, MasterCard, Maestro през VPOS FIBank.bg – БЕЗ ТАКСИ!

с наложен платеж при получаване. *Такса за превод на НП /до 2,4% върху сумата/ се заплаща от клиента!

За да си спестите таксата за превод на Наложен платеж /до 2,4% върху сумата/ ние ви препоръчваме да изберете плащане с дебитна/кредитна карта. Този метод на плащане е удобен, сигурен и ви ГАРАНТИРА 100% възстановяване на пращането при връщане или отказ от поръчката!

ОБРАБОТКА НА ПОРЪЧКАТА

Поръчката се обработва само след нейното потвърждаване и заплащане, съобразно избраният от клиента метод!

Ние ще се свържем с потребителя/клиента чрез телефонно обаждане на посоченият от него в поръчката телефонен номер за връзка, за потвърждаване на нейните параметри.

Поръчки, без потвърждение чрез обратна връзка с Клиента НЯМА ДА СЕ ОБРАБОТВАТ!

Доставката се извършва съобразно спецификата на изработка и наличноста на заявените продукти; допълнителните условия поставени от клиента; графика на куриерската фирма, но винаги в оптимален срок в рамките на до 72 часа.

Доставка извън територията на България се извършва в срок от 5 до 15 дни, в зависимост от графика за доставки на Куриера.

Моля, преди да направите поръчка,

да се запознаете с Общите Условия за ползване на сайта !

Последна редакция: 20.04. 2018 г.

АРТИКОС