АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
НА 15 И 16.06 ГАЛЕРИЯТА НЯМА ДА РАБОТИ. М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

ИЗПОЛЗВАЙТЕ БУТОНА "ВИЖ ПО КАТЕГОРИЯ". ТЪРСАЧКАТА В САЙТА НЕ РАБОТИ КОРЕКТНО, РАБОТИМ ПО ОТСТРАНЯВАНЕ НА ПРОБЛЕМА!

Доставка и плащане


ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

/ИНФОРМАЦИЯ СЪГЛАСНО ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ/

ДОСТАВКА

! Стараем се да изпълняваме поръчки за страната със срок до 24 часа за наличните продукти. В определени случаи за София е възможна доставка още в същия ден. Някои по-малки населени места се обслужват по график от куриерските фирми и в тези случаи е възможно доставката да отнеме повече време. Срокът на доставка ще бъде уточнен с вас, когато се свържем за потвърждение на поръчката. Ако имате въпроси – на разположение сме на тел. 0888 10 52 53.

ГАЛЕРИЯ АРТИКОС ООД доставя продуктите поръчани от Клиента чрез Куриерски фирми СПИДИ/speedy.bg или друга, на посочен от Потребителя/Клиента адрес за доставка или офис на Куриера.

* За района на София е възможна доставка с Лично предаване в удобно за клиента време – в определени случаи. Тази възможност се предоставя само след предварителна уговорка при потвърждаване на поръчката и е валидна само за гр.София!

* За страната – Поръчка над 200 лв. се доставя БЕЗПЛАТНО до офис на куриера, а за поръчка до 200 лв. включително – клиентът заплаща такса доставка по тарифа на куриера, при получаване на пратката. Поръчки с „Безплатна доставка“ се извършват само с Куриерски фирми СПИДИ/speedy.bg !

ГАЛЕРИЯ АРТИКОС ООД не носи отговорност за изпълнението и доставка на поръчки с недействителен или грешен адрес предоставен от потребителя/клиента.

 

Тегло на пратката:

Цена на доставката

до офис на Спиди:

Цена на доставкатадо адрес на клиента:

до 1 кг.

3,95 лв.

5,57 лв.

до 3 кг.

3,95 лв.

6,72 лв.

до 6 кг.

5,89 лв.

10,37 лв.

+ такса от 0,5% върху Наложен платеж (НП) / ако е наличен
+ 0,6% от стойността на НП застраховка на пратката

Точната сума на доставката ще бъде съобщена при обратната връзка и потвърждаване на поръчката! Посочените цени са ориентировъчни. Пълния списък с цени и условия на доставка на куриера може да прочетете в сайта на Спиди ТУК.

МЕЖДУНАРОДНА ДОСТАВКА

В случай, че стоките се изпращат и доставят извън територията на Република България, потребителят/клиентът следва да заплати предварително всички митнически и др. такси, свързани с доставката.

За поръчка с международна доставка, трябва предварително да направите запитване за начина и цената на доставка чрез ФОРМАТА ЗА КОНТАКТ , като посочете номера на продукта/те и желания адрес на доставка.

Доставка извън територията на България се извършва в срок от 5 до 15 дни, в зависимост от графика за доставки на Куриера СПИДИ/speedy.bg Преди да направите международна доставка се свържете с нас, за да уточним доставката!

Примерни цени за Международна Доставка:

weight (kg.)

to:

DPD ECONOMY

EXPRESS BALKANS

PROMO

ZONE 2

ZONE 3

PROMO

ZONE 3

ZONE 4

PROMO

ZONE 4

BGN

EU

BGN

EU

BGN

EU

BGN

EU

BGN

EU

BGN

EU

BGN

EU

1

21

11

8

4

2

24

12

3

27

14

9

5

5

30

15

55

28

42

21

77

39

55

28

33

17

14

7

10

36

18

59

30

50

25

84

43

65

33

49

25

22

11

DES

TINA

TION

AUSTRIA, GERMANY, HUNGARY

CROATIA (HRVATSKA), DENMARK,

LUXEMBOURG,

POLAND,

SLOVAKIA,

SLOVENIA

BELGIUM,

CZECH REPUBLIC, FRANCE,

ITALY, NETHERLANDS, UNITED KINGDOM

ESTONIA, FINLAND, IRELAND,

LATVIA, LITHUANIA, PORTUGAL, SWEDEN

SPAIN

NORTH MACEDONIA

ROMANIA,

GREECE

Всички посочени цени в таблицата са ориентировъчни! За други дестинации, актуални цени и условия – вижте ТУК

При желание от страна на Клиента, международната доставка може да се извърши и чрез Български пощи – виж ТУК

ЦЕНИ

Всички цени на обявените в сайта продукти и услуги са крайни с начислени в тях всички законово и нормативно установени данъци и такси.

Бутона “Смяни валутата” в сайта, преобразува цените на сайта в Евро. Тези стойности в Евро могат да се използват само като примерна Информация за цените в Евро!

Всички разплащания в сайта се извършват в Български лева !!!

ПЛАЩАНЕ

За плащане на направена от Клиента поръчка, ГАЛЕРИЯ АРТИКОС ООД предоставя следните методи:

с наложен платеж при получаване.

ОБРАБОТКА НА ПОРЪЧКАТА

Поръчката се обработва само след нейното потвърждаване и заплащане, съобразно избраният от клиента метод!

Ние ще се свържем с потребителя/клиента чрез телефонно обаждане на посоченият от него в поръчката телефонен номер за връзка, за потвърждаване на нейните параметрите.

Поръчки, без потвърждение чрез обратна връзка с Клиента НЯМА ДА СЕ ОБРАБОТВАТ!

Доставката се извършва съобразно спецификата на изработка и наличноста на заявените продукти; допълнителните условия поставени от клиента; графика на куриерската фирма, но винаги в оптимален срок в рамките на до 72 часа.

Доставка извън територията на България се извършва в срок от 5 до 15 дни, в зависимост от графика за доставки на Куриера.

В случай, че пратката не бъде получена в установения от куриера срок и тя бъде върната автоматично към нас, имайте предвид, че ние имаме право да заведем дело, чрез което да изискаме да бъдат заплатени от клиента куриерските услуги по изпращане и връщане на пратката, както и самата стойност на пратката, заради пропуснати ползи, тъй като тя е била задържана от клиента, без да бъде заплатено за това. Всички разноски по делото се заплащат от клиента.

Моля, преди да направите поръчка,

да се запознаете с Общите Условия за ползване на сайта !

Последна редакция: 20.06. 2023 г.

АРТИКОС