АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ РАБОТИ С ДОСТАВКА "ОТ ДНЕС ЗА УТРЕ". ФИЗИЧЕСКАТА ГАЛЕРИЯ Е ОТВОРЕНА МЕЖДУ 10 И 19:30 ЧАСА

Да направим свещ заедно!

Заповядайте да творим заедно!

В Работилница „Артикос“ ще имате възможността да се потопите в магията на свещолеенето и да научите тънкостите в това изящно изкуство!

Ще съчетаем древните техники по свещолеене с актуални модерни форми, до получаване на атрактивна и красива свещ!

Работните групи ще са 2, всяка с продължителност по 2 часа.

Всяка работилница ще е разделена на два модула:

1. В първата част ще научите повече за материалите за изработка на свещ – парафин, стеарин, восък; за разликата между етеричните и синтетичните аромати, както и за тяхното въздействие върху емоционалното ни състояние! Ще научите повече за видовете и размери фитили и как и в домашни условия да изработите свещ, според вашите предпочитания!

2. Във втората част ще приложите на практика наученото в първата половина на работилницата! Ще разтапяте и изливате, ароматизирате и декорирате! До получаване на удивителен краен резултат! Заповядайте, за да изработите сами своята свещ във формата на мъфин! Или модерна чънк свещ! Или любовно сърце.. пролетно лале… или смразяваща снежинка! Следете програмата ни, където ще обявяваме предварително свещи в какви форми ще изработваме и се присъединете към нас!

В края на всяка работилница задължително ще си тръгнете с една или две изработени от вас свещи, нови познания за свещолеенето, нови приятели и широка усмивка, доволни от свършената работа!

 

Тъй като се работи с горещи материали възрастовото ограничение за дете без придружител е 10 години.

Предварителното записване на посочените по-долу телефони е задължително, както и на място в Работилница „Артикос“ на ул.“Неофит Рилски“ №36 в София.
Продължителност: 2 часа

На разположение сме за организиране на групови работилници – тийм билдинги, семейни събирания, приятелски забавления, детски градини и занимални. Свържете се с нас за повече информация.

Местата в работилницата са ограничени, работи се в група от минимум 6 човека* и максимум 10.

За записване:
0878995262 – Тихомир
0888105253 – Работилница „Артикос“

* При недостатъчен брой записали се (минимум 6 човека) събитието се отменя и сумата се възвръща на участника.

Вашият коментар