АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

ФИЗИЧЕСКАТА ГАЛЕРИЯ Е ОТВОРЕНА МЕЖДУ 10 И 19 ЧАСА. ПОРЪЧКИ ОНЛАЙН СЕ ОБРАБОТВАТ С ДОСТАВКА 24 ЧАСА!
Будител 2016

Работилница „Артикос“ подкрепи инициативата „Будител 2016“

Будител - 2016В Деня на народните будители радио ФМ+ сложи финала на кампанията „Будител 2016“. В клуб „Перото“ в София се събраха номинираните за Будител на 2016 година, гости, приятели и партньори на инициативата. От септември насам слушателите на ФМ+ имаха възможността да гласуват за един от десетимата, избрани от престижно жури – Будителят на сградите – Насимо, Будителите на града – „София диша“, Будителите на града 2 – „Капана“ Пловдив, Будителите на солидарността – Holiday heroes, Будителят на младите – Илиян Любомиров, Будителят на младите – Диана Илиева, Будителите на надеждата – д-р Стаменов и Фондация „Майки за донорство“, Будителят на доброто – Иво Иванов, Будителят на духа – Боян Петров, Будителят на българската култура в чужбина – Любка Биаджони. Единадесетият избран от журито не подлежеше на гласуване – Будителят на смирението – Дядо Добри. Видео визитките им може да видите тук: ww.fmplus.net Изключително впечатление направиха думите на журналистът от БНТ Добрина Чешмеджиева, която сподели, че изборът на десет от всички предложения е бил изключително труден – защото всички са много различни в идеите и каузите, които поддържат, но в същото време са толкова еднакви, защото са отдадени изцяло на това, в което вярват, и го правят, без да очакват да получат нещо в замяна.

След оспорвано гласуване слушателите на ФМ+ избраха за Будител на 2016 д-р Стаменов и Фондация „Майки за донорството“. Те получиха почетния плакет „Златен ключ“.

Будител 2016 - Боян Петров

Будител 2016 – Боян Петров

Номинираният за Будител на духа – Боян Петров, беше изборът на обществените личности, които са коментирали номинациите в ефира на радио ФМ+. За това, от името на медията, Ива Дойчинова му връчи плакет-талера „Велики български владетели“, изработена в Работилница „Артикос“. Щастливи сме, че именно алпинистът Боян Петров получи този плакет, защото той беше и нашият личен фаворит. Благодарим на радио ФМ+ за възможността да бъдем част от „Будител 2016“! Надяваме се сътрудничеството ни да се превърне в традиция! Убедени сме, че в България има много достойно българи, които да носят титлата „Будител“. Надяваме се, че всекидневно ще ги срещаме и ще бъдат нашите лични будители – на духа, на вярата, на смирението, на доброто!

Вашият коментар