АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

ИЗПОЛЗВАЙТЕ БУТОНА "ВИЖ ПО КАТЕГОРИЯ". ТЪРСАЧКАТА В САЙТА НЕ РАБОТИ КОРЕКТНО, РАБОТИМ ПО ОТСТРАНЯВАНЕ НА ПРОБЛЕМА!

Ангелите на четирите природни сили – серия керамични пластики-светилници

Серията е вдъхновена от могъществото на майката-природа. От нейните безгранични възможности, които тя ни показва постоянно. Автора представя идеята за пазител, носител на всяка от четирите природни стихии – въздух, вода, огън и земя.

Въздух

Всички живи същества имат нужда от него! Лек и невидим, той е силата от която се нуждаем! Неговият ангел носи лекота и увереност, че винаги ще бъдем точно там, от където света най-много има нужда от нас!

Вода

Носи неразгаданото познание! Животворящата сила! Нейния ангел е спокоен, както дълбоката вода. И пенлив, когато влезе в допир! Носи спокойствие и открива необятния свят на дълбините.

Огън

Може би малко опасен, може би понякога наранява… Но е топлината, без която света не би оцелял! Неговия ангел гори, без да изгаря. Носи топлина, уют, събужда пламъка на Живота!

Земя

Тя е тази, в която пускаме корена си, за да не ни подмятат бурите на живота. Винаги готова да ни приюти и нахрани. Нейния ангел носи твърдостта на скалата и свежестта на пролетната зеленина!

Но най-важното – всички ангели носят искрата на Светлината! Нека ни озарява и гори винаги в нас!

Колекцията беше представена по време на серията изложби “Стъпвай тихо да не събудим зимата”.

Серията скоро ще бъде налична за свободна продажба в галерията ни в София на ул.Неофит Рилски-36 и чрез онлайн-магазина ни ТУК.

Вашият коментар